Wie ben ik?

Wie ben ik? Zoals de site al wel zal doen vermoeden ben ik Herman Ronk, woonachtig in Utrecht en werkzaam bij Detron. Ik ben getrouwd met Lieneke (zij is mede eigenaar van Studio Naam) . De tijd buiten het werk maak ik vooral vol met koken, en tegenwoordig voornamelijk onze dochter :).

Ik ben inmiddels ruim 12 jaar werkzaam in de IT en heb daarbij verschillende functies bekleed. De afgelopen jaren ligt de focus vooral op de integratie en optimalisatie van AFAS Profit bij onze klanten en het koppelen van andere applicaties aan dat pakket.

Daarnaast ben ik binnen Detron Detachering de afgelopen drie jaar bezig geweest met het inrichten van onze Applicatiebeheer kenniszuil (zowel technisch al functioneel applicatiebeheer). Om met de markt mee te blijven bewegen hebben we deze zuil recentelijk hernoemd naar Applicatie en Service management, met deze stap heb ik het stokje ook overgedragen aan een van mijn collega’s.

Sinds kort ben ik de Information Officer van Detron, in deze rol ben ik vooral gericht op de interne IT en data van Detron. Het doel hierbij is het zo efficiënt mogelijk inzetten van de middelen die we tot onze beschikking hebben en daarbij ook te zorgen dat we ook intern tijdig meebewegen met de markt.

Ik deel op deze site de zaken waar ik in mijn dagelijkse werkzaamheden mee te maken heb. Denk aan Office 365, Microsoft Flow, PowerBi en de nodige Linux zaken.

Tot slot gaat het laatste deel van mijn vrije tijd op aan Duh-Events, een evenementen organisatie waarmee we een aantal grote gaming gerelateerde evenementen draaien. De meest bekende zijn CampZone en The Party.

Herman Ronk